MobilIntra

MobilIntra er en specialudgave af SkoleIntra, som er optimeret til brug på mobiltelefoner og som rummer en delmængde af funktionerne i LærerIntra, ElevIntra og ForældreIntra. Hvis du har en mobiltelefon med trykfølsom skærm og adgang til internettet, fx en IPhone eller en Android-baseret telefon, så vil du kunne få glæde af MobilIntra.

Højvangskolens Intranet-adresse på mobiltelefon:   http://www.hoejvangskolen.skoleintra.dk/mobil/

Hvis man gemmer adressen som bogmærke eller som en knap på telefonens hjemmeskærm og tillader, at browseren husker brugernavn og adgangskode, så har man en virkelig hurtig adgang til skolens intranet, uanset hvor man befinder sig.

Eksempelvis er der adgang til :

• En personaledel, en elevdel og en forældredel.
  • Betjening ved hjælp af ikonbaseret menu.
  • Adgang til flere menupunkter som fx kontaktbøger, samlemapper og dagbøger.
  • Flere muligheder for at tilføje og slette noter mv.
  • Aktuel oversigt over ulæste beskeder, kontaktbogsnoter, vikartimer, møder mm.

Der vil stadig være behov for at logge ind i SkoleIntra fra en computer, hvis man skal lave tungere opgaver.